Co se skrývá pod pojmem mobilhouse neboli mobilní dům? Co si o nich můžeme vlastně říci? Co mají představovat a proč jsou čím dál populárnější?

Nyní se podíváme na odpovědi na tyto otázky a řekneme si pár základních věcí, proč jsou vlastně v posledních letech mobilní domy čím dál modernější a proslulejší.

Mobilní dům totiž představuje skvělou alternativu v bydlení, když nemáte miliony na stavbu novostavby nebo na rekonstrukci starého obydlí. Kupovat si starý dům a investovat do něj miliony na rekonstrukci, to už si mnoho lidí rozmyslí a raději zvolí nové a krásné bydlení a jak to zařídit? Právě v tomto ohledu může být vhodným východiskem třeba mobilní dům pro celoroční užívání. Ano, opravdu bydlení po celý rok umožní celoroční mobilní dům Lavarohouse.

rodina s dětmi

Některé z nich jde zkolaudovat a můžete dokonce získat číslo popisné, takže v podobném obydlí bydlíte jako v klasickém zděném stavení. Máte zde totiž vše, co potřebujete. Navíc jsou i náklady na provoz velice nízké, protože objekty jsou zatepleny velkou vrstvou termoizolační vrstvy, takzvané PUR pěny, která je na trhu nyní nejdokonalejším systém v oblasti zateplování. Náklady na provoz jsou díky malému prostoru také minimální.

Ovšem ne, že byste o něco přicházeli, budete zde mít krásnou a moderně vybavenou kuchyni, jakou byste si možná ani v bytě neuměli postavit. Bývá velice často spojená s obývacím pokojem, kde najdete sedací soupravu a nějaký stolek, kam si můžete položit kafíčko nebo čaj či dobrou snídani. V některých objektech je samozřejmě stůl a třeba čtyři židle a bývá hned vedle kuchyňské linky. Nesmí chybět ani koupelna, většinou se sprchovým koutem, umyvadlem, bývá zde pračka a bojler. Samostatné wc. Na přání je možné zakomponovat do obydlí třeba také vanu. Další místnosti jsou obytné, čili se většinou jedná o ložnici s velkou manželskou postelí a třeba dalšími dvěma nebo jedním pokojem pro děti. Můžete je také využít jako šatnu, když děti nemáte.

dům na louc

Velikost objektu a počet místností si samozřejmě můžete uzpůsobit podle svých priorit. Dokonce je možné nechat si dům postavit na zakázku, úplně nový a říct si některé základní parametry, vybrat barvu střechy a tak podobně. Další z možností je využití skladových zásob, ze kterých si můžete ihned vybrat a bydlet tak můžete během pár dní.

Objekty jsou velice levné a přepravu zajišťuje naše profesionální doprava.